BiografieTHIS IS ME!

Ik ben Patty Zwijnen- van Vliet.
Getrouwd met een man die mij mijzelf laat zijn.
Trotse moeder van een heerlijk ondeugende en nieuwsgierige kleuter. 
Ik omschrijf mijzelf als positief, verbindend, een psych
ologisch analist en vrij-denker. 


Ik ben zo dankbaar dat ik door andere vaak omschreven wordt als niet-oordelend, onderzoeker, iemand die echt luistert, empatisch, een open persoon, iemand met doorzettingsvermogen en filosofisch.

Ik zie zoveel mooie mensen, die niet vol in hun eigen kracht staan.
Mijn missie is om bij ieder die dat wenst te helpen om de kracht in zichzelf terug te vinden.  

Liefs Patty


Hoe ze kwam, waar ze nu is?

       Patty is als Gouds-meisje geboren op 18 mei 1990.
Ze kwam vanaf haar 7de in een spiraal van verschillende uitdagende gebeurtenissen. Al op jonge leeftijd begon zij met de zoektocht naar haar eigen innerlijke kracht. Patty was eveneens 7 toen ze met theater begon. Wie haar kent uit deze tijd tot circa 18 jaar, zal haar ongetwijfeld herinneren als iemand die constant aan het zingen was. 

"Mijn vrolijkheid en dankbaarheid heb ik altijd al gehad, al leefde ik soms in de schaduw"

Zoals ze zelf zegt: "Al heb ik er totaal geen spijt van hoor! Maar soms denk ik weleens: had maar al te graag het traject van studiekeuzeAdvies willen volgen, maar ja.... dat bestond nog niet".
Ze koos voor de opleiding leisure and hospitality executive. Tijdens deze opleiding heeft Patty voor langere periode in Italië en Spanje gewerkt en gewoond. Hier heeft ze veel van die culturen heeft mogen proeven.

"Als ik thuis kwam van een periode in het buitenland, leek het wel of de tijd hier had stilgestaan. Wat natuurlijk werkelijk het geval was, was dat ik een transformatie had doorgemaakt, en mijn mindset was veranderd" 

 

    Haar carrièreswitch kwam tot stand door het besef dat ze eigenlijk al haar hele leven met psychologie en wijsbegeerte bezig was. (Kijk bij opleidingen & kwaliteit voor meer informatie over haar studies). Al is ze hier zelf erg er bescheiden over, heeft ze bijna haar hele leven lang mensen in beweging gezet. Haar interesse voor religie, filosofie, occulte, dromen en mystiek waren altijd al aanwezig en 'dare to be different, dare to be yourself' was al tijdens haar jeugd haar motto. Als hobby las ze toen al boeken, wetenschappelijke artikelen en naslagwerken van o.a. Carl G. Jung en Sigmund Freud en andere psychologische en filosofische grootheden. Dit was eigenlijk al het begin van Psych&.

 

      Patty ziet hoeveel mensen er kampen met de zoektocht naar henzelf en hun werkelijke doel, wat haar oprecht verdrietig maakt. Patty's diepste intentie is om met Psych& de innerlijke kracht van een ieder (weer) te laten op bloeien en hen die laten ervaren. Dit doet ze door sleutels/tools aan te reiken. Haar vragen zijn diep, en laten je nadenken. Ze luistert, observeert. Ze ziet je als wie je bent! Patty werkt vanuit amplificatie-methode, waarmee ze uitdagingen vanuit alle hoeken bekijkt. Probeert het onbewuste, bewust te maken. Je innerlijke magie weer te laten vlammen. 
Dit allemaal speciaal voor jou!