Overige werkzaamheden & samenwerking

Heb jij een bedrijf en is er psychologische ondersteuning nodig? Mijn expertises deel ik graag.
Ik ben ook parttime in te huren voor een leuke ZZP-klus of brainstorm sessie.
Lees hieronder welke samenwerkingen ik al eerder ben aangegaan. 

 

Vanaf mijn 7de levensjaar tot circa 18 jaar heb ik musical-lessen mogen volgen. Ik heb voor ik mij liet omscholen, ook jaren in de entertainment branche gewerkt (zowel in Nederland als in het buitenland). 
Op dit moment ben ik enkel binnen het musicalvak actief bij het horror evenement van Walibi Holland (de Halloween Fright Nights). 

Bij StudieKeuzeAdvies (van Lyceo) ben ik tot op heden als ZZP'er werkzaam als Studiekeuze Coach in 't Gooi.
Doormiddel van coaching gecombineerd met de studiekeuzetest (SIT) en persoonlijkheidstest (PTJ), help ik jongeren om de best passende vervolgopleiding te kiezen. 

Kijk voor meer informatie en aanmelden* op studiekeuzeadvies.nl 

*aanmelden gaat uitsluitend via de website van studiekeuze advies. 

Bij Stichting Choices Support Center heb ik 2 jaar psychologische ondersteuning geboden. Samen met mijn collega's werkte ik aan het verbeteren van de levensstijl en zingeving van mensen die kampen met een verslaving. Choices richt zich op leden de LHBTI+ gemeenschap alsook deze leden met een migratieachtergrond.

Kijk voor meer informatie op choicescenter.nl

Naz van Estatic beauty en Psych& hebben in de lente van 2023 hun krachten samengebundeld. Samen hebben zij een vijfdelige ademworkshop ontwikkeld om in diepere verbinding met jezelf te komen. Elke sessie in een ander thema en een andere ademtechnieken werd behandeld.


Nieuwsgierig? Probeer de onderstaande ademhalingstechniek. Je zult merken dat je met 4.. 7.. 8.. ademen meer ontspannen zult worden. Probeer dit elke dag voor min. 10 minuten of max. 20 minuten. 

Voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven betreffende een samenwerking met uw bedrijf, kun je mailen naar info@psych-en.nl of
gebruik maken van het onderstaand contactformulier.